Kontakt

Per detaje te metejshme rreth rezervimeve, ofertave dhe evenimenteve na kontaktoni ne:

  • Rruga Kënallë - Kune, 4503 Shëngjin. Albania
  • 00355 68 206 7962
  • antag_shengjin(at)yahoo.com